Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
talaldmegonmagad

Csodálatos gyermekkorom 2 ( folytatás) :)

Piroska · 12 hónapja
Szóval fantasztikus gyermekkorom volt , szüleim és nagyszüleim gondoskodtak róla . :) 
Amiért nagyon hálás vagyok nekik . 
A nagyszüleim a visegrádi lovardában dolgoztak , nekem ez azt jelentette , hogy sokat lehettem lovak között , örömömre . 
Már óvodás koromban megtanított a nagybátyám ( Zs. Mihály ) lovagolni , ő is sokat foglakozott velem , a lovaglás mellett  tanított bukfencezni , táncolni . :) 
Na de a kedvencem akkor is a lovaglás volt , az első ló amivel egyedül is tudtam már lovagolni egy fehér póniló volt , pajtásnak hívták , Misi megtanította nekem , hogy kell felszerelni  a lovat , mert mikor sok vendég jött lovagolni , akkor nem ért rá , persze mindig ott volt , ha szükségem volt rá . 
A lovaglást minden gyermek életébe be kellene vezetni , mert csodálatos élményeket nyújt és önbizalmat ad.
A sok jó mellett , volt egy számomra nem annyira kellemes dolog is az életemben , már maga a születésem is nehéz volt , aztán 1 évesen megtörtént az első ájulásom , ami ezután  váratlanul és sokszor megtörtént , szüleim nagy félelmére .
Semmi előjel nélkül estem össze játék közben . Szegény szüleim , hányszor szaladtak velem orvoshoz . De erről majd fogok még később írni .
       A  nagymamám sokat sütött nekünk , szerettem nézni ahogy süt , mindig elmondta mit , hogy kell csinálni . Télen sokszor  arra ébredtem  , hogy a nagypapám begyújtott a kályhába , ott ült előtte és törte a diót , hogy legyen a sütibe . 
Anyu és apu sokat dolgoztak , hogy mindent megtudjanak adni nekem , később pedig már az öcsémnek is . :) 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!